Intreaba specialistul
Ai întrebãri despre boala celiacă, produsele noastre fără gluten sau doreşti un sfat avizat?
Specialistul nostru, inginer Mariana Duse îţi răspunde. Numele tău Adresa email Detalii Protectie Spam Introduceti rezultatul
adunarii lui 2 cu 3:

RECOMANDĂRI DE PREPARARE pentru BLATUL DE PIZZA MEDALIM

Materiale necesare:
  • mix pentru blat de pizza Medalim;
  • 100g apă călduţă (36-38º);
  • 25 g unt sau margarină;
  • 10 g drojdie proaspătă sau 3-4 g drojdie uscată.
Mod de preparare:
  • Se pune drojdia cântărită în vasul de frământare, se adaugă apa şi se amestecă bine până se obţine o emulsie;
  • Peste emulsia obţinută se toarnă conţinutul pungii şi untul sau margarina;
  • Se frământă până la obţinerea unui aluat moale, nelipicios, care nu aderă la mâini sau la pereţii vasului. Dacă este cazul, se mai pot adaugă 1-2 linguri de apă pentru obţinerea unui aluat modelabil;
  • Se împarte aluatul în două părţi egale şi se modelează fiecare ca un disc de cca 20-25 cm diametru;
  • Se lasă la dospit 15-20 min, se înţeapă suprafaţa din loc în loc cu furculiţă;
  • Se face o precoacere de 10-15 min;
  • După acoperirea cu toping se face coacerea finală care depinde de caracteristicile  acestuia.
Important!
Aluatul se precoace iar coacerea finală se face după acoperirea blatului cu topingul dorit.Înaintea acoperirii cu toping, aluatul precopt se poate unge cu unt su margarină pe ambele feţe.

Produse recomandate

Blat de Pizza semipreparat fara gluten

Punga de 200g

Un semipreparat excelent din care se obţin 2 blaturi de pizza uşor de pregătit.
Dacă blaturile sunt precoapte, ele se pot păstra în frigider timp de cca. 5 zile. După precoacere se adaugă toppingul şi se face coacerea finală.

Ingrediente principale:
  • făina de orez tip M
  • amidon de porumb
  • zahăr
  • proteine din lapte
  • agent de legare
  • sare

Termen de valabilitate.


mai multe detalii ...

Punga de 200g

Un semipreparat excelent din care se obţin 2 blaturi de pizza uşor de pregătit.
Dacă blaturile sunt precoapte, ele se pot păstra în frigider timp de cca. 5 zile. După precoacere se adaugă toppingul şi se face coacerea finală.

Ingrediente principale:
  • făina de orez tip M
  • amidon de porumb
  • zahăr
  • proteine din lapte
  • agent de legare
  • sare

Termen de valabilitate.




Pagina Medalim pe Facebook


Recomanda acest articol Tipareste pagina
Contact:
021-210.4094 / 074-008.8357

Afla noutatile
Adaugam constant produse noi si oferte speciale pe site si te putem tine la curent prin email. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos. Numele tau Adresa email


CÂND SĂ CONSUMAŢI PRODUSE FĂRA GLUTEN?


Afecţiuni în care este indicată dieta fără gluten.
citeste tot articolul

COMENZI SPECIALE


Pentru ocazii speciale puteţi comanda produse gata preparate.
citeste tot articolul